Konuyu Değerlendir
  • 0 Oy - 0 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karnabahar ve Lahanayı kötü koku çıkartmadan pişirmenin püf noktası
#1
[Resim: Karnabahar%20ve%20Lahanay%C4%B1%20k%C3%B...C4%B1%5B.png]

Karnabahar ve Lahanayı kötü koku çıkartmadan pişirmenin püf noktası

Karnabaharın haşlama suyuna bir miktar süt katarsanız kar gibi beyaz olduğunu, hem de kötü kokmadığını fark edeceksiniz.

Kereviz pişirirken de kokusunu almak için içine biraz lahana turşusu koyabilirsiniz.

Lahananın da pişerken pek hoş olmayan bir kokusu vardır. Bunu önlemek için, lahanayı pişireceğiniz tencerenin içine, biraz ekmek içi koymak yeterlidir. Yemeğe karışmaması için, ekmek içlerini küçük, temiz bir bez ya da kumaş torba içinde koymanız, sonra alıp atmanız da size büyük kolaylık sağlayacaktır.





Signing of RasitTunca Original
By Kar©glan

Başağaçlı Raşit Tunca

Bul
Alıntı


Foruma Git:


Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi